طراحی و ساخت سامانه تصفیه آب خاکستری

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

شرکت دانش پژوهان صنعت نانو با استفاده از متخصصین و مهندسین خود سامانه تصفیه آب خاکستری را طراحی و تولید نموده است. این شرکت با استفاده از دانش فنی و بهره مندی از غشاهای نانوساختار خود این سامانه را در دو ظرفیت 250 و 500 لیتر در روز اجرا نموده و آماده انعقاد قرارداد با مراکز مختلف برای اجرا این سامانه می باشد. این سامانه در تمامی محل هایی که تولید کننده آب خاکستری  می باشند مانند مجتمع های اداری، دولتی و مسکونی، کارواش ها، رستوران ها، قالی شویی ها، سنگ بری ها و ...  کاربرد دارد. این سامانه با استفاده از غشاهای صفحه ای چندکاناله، در دو مرحله میکروفیلتراسیون و الترافیلتراسیون آب خاکستری ورودی را تصفیه و محصول نهایی به منظور استفاده مجدد برای کاربردهای نظیر آبیاری، شستشوی مجدد، پرکردن فلاش تانک ها و ... به چرخه ی مصرف بازگردانده می شود. در مرحله اول چربی ها، شوینده ها، و درشت مولکول ها و تا حد زیادی میکروب ها از سیستم حذف شده و در مرحله دوم عملیات کامل گندزدایی به منظور حذف میکروبها میکروارگانیسم ها و حتی لاشه میکروارگانیسم ها انجام می گردد.

عمر غشاهای مورد استفاده در این دستگاه بالا بوده و بسته به نوع پساب مورد استفاده بین 5 تا 10 سال  می باشد. استفاده از این دستگاه برای مصارف خانگی می تواند ضمن صرفه جویی تا 50% در مصرف آب، هزینه های ناشی از آن را نیز کاهش دهد. لازم به ذکر است استفاده از این دستگاه برای کاربردهایی مانند سنگ بری ها، قالی شویی ها، کارواش ها، رستوران ها و ... می تواند تا 70% (به علت نداشتن فاضلاب انسانی) در مصرف آب و هزینه های آن صرفه جویی کند. این سامانه قابلیت بازگردانی 70 الی 85% درصدی برای مصارف مختلف را دارد به این معنی که 70 الی 85% آب ورودی به این سامانه توسط دستگاه تصفیه شده و به سیستم بازگردانده می شود. همچنین از دیگر مزایای این سامانه قابلیت تصفیه آب با ظرفیت بالا در حجم کم دستگاه می باشد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی